Lajos Ferenc méhészetetorokbalzsamméz

Torokbalzsam méz

2.690 Ft

Termelő: Lajos Ferenc

400 g

Mentaolaj 2%

1 készleten

Kategória:

Termékleírás

A torokbalzsam méz propolisznak,mentának és eukaliptusznak és kiváló minőségű méznek a keveréke, mely ötvözi a propolisz és a méz gyógyerejét a mentának és az eukaliptusznak a frissítő léúttisztító hatását. Előnye a praktikus és gyors alkalmazás, mert csak kanalazni kell, a torokban szétkenődve hatékonyabban gyógyít. Fogyasztása után legalább egy óráig ne igyunk, vagy együnk, hogy legyen ideje felszívódni a hatóanyagoknak. További előnye még, hogy így sokkal kellemesebb az íze és ebben a formában szívesebben fogadtatható el a gyerekekkel.

Mandulagyulladás és torokgyulladás, torokfájás, rekedtség esetén ajánlatos propoliszos mézet fogyasztani, illetve immunerősítés céljából, hogy megelőzzük az influenzás megbetegedések és a meghűlések okozta panaszokat. Fogyaszthatjuk kondíciójavítás jobb erőnlét, vagy jobb közérzet elérése céljából.

Jól enyhíthetőek vele egyes belsőleges panaszok, gyomor-, és bélgyulladásos tünetek, egyes hasmenéses tünetek. Belsőleg fogyasztva, gyulladáscsökkentő hatású a propoliszos méz, a légutak és a tüdő, a vesemedence, és a szívbelhártya gyulladásaira is gyulladáscsökkentő, jótékony hatása van. Húgyúti fertőzések , prosztata panaszok, klimaxos tünetek enyhítésére is ajánlható.

Napi adagja kondicionálás céljából, napi egy mokkás kanál, mely komolyabb betegség esetén napi két-három mokkás kanálra emelhető. Súlyosabb esetekben, erős torok, vagy bélgyulladásnál, reflux betegségnél, teáskanálnyi mennyiségeket is szedhetünk. Gyomorsav túltengés esetén kombinálni lehet a propoliszos mézet repceméz fogyasztásával.