Erdélyi Napok a Budapesti Nagyvásárcsarnokban

Hagyománya lett az erdélyi termékek vásárnak Budapesten a Fővám téri Nagyvásárcsarnokban! Egyre  ismertebb és látogatottabb eseménnyé vált a budapesti Erdélyi Napok, melyet 2017. október 10-12 között immár tizedik alkalommal szervezett meg a Sic Trade Kft. Európa legszebb vásárcsarnokában, a Fővám téri nagyvásárcsarnokban, melynek nagy előnye a központi fekvés, az ismertség és nem utolsó sorban az, hogy az emberek vásárlási Continue reading

Tovább

Untitled

http://www.petofilive.hu/video/budapestre-koltozott-erdely/https://player.mediaklikk.hu/playernew/js/player-external-vod.js” data-token=”U2FsdGVkX1%2FkcIqsEF7lRNz18fpOlZ4ypb9bQn0KnWVZvcq%2FxfYgwOhX42X8nNmgeebHVo3v5qRtN1K%2BeUPXUkYvh2dLHO4e63qIRbY%2Bc7wCGZoiHcrN6WyO%2FCt7Sy8LFI6fX%2B%2BrVeo6c8AzEq%2BSwtYBU0dbLCIcWEiU6B4yDFw%3D” data-autostart=”1″>

Tovább

Hagyománya lett a székely termék vásárnak Budapesten! – VIII. Székely Napok

Hagyománya lett a székely termék vásárnak Budapesten! Egyre  ismertebb és látogatottabb eseménnyé válik a budapesti Székely Napok, melyet 2016. október 11-13 között immár nyolcadik alkalommal szervezünk meg Európa legszebb vásárcsarnokában, a Fővám téri nagyvásárcsarnokban, melynek nagy előnye a központi fekvés, az ismertség és nem utolsó sorban az, hogy az emberek vásárlási céllal mennek oda.

Tovább

Budapest: székely napokat tartanak a Vásárcsarnokban

“…székely napokat tartanak szerdától szombatig a budapesti Vásárcsarnokban. A látogatók a háromnapos rendezvény alatt megismerkedhetnek Székelyföld természeti szépségeivel, a székelyek gasztronómiájával és az ott élő emberek népművészetével, népviseletével…”

Tovább

Székely napok a Nagycsarnokban

“…a Felcsík Kistérség a természeti és épített örökség, valamint a kulturális értékeinek köszönhetően rendkívül színes és gazdag térség. A festői környezet, az érintetlen táj, a Hargita és a Csíki havasok között megbújva falvai megőrizték a vidék varázslatos hangulatát…”

Tovább