• "Emese álma tea" nem adható a kosárhoz, mert a termék elfogyott.
Szentábrahámi gyógynövényes kertCsíki Emese

Furfangos székely fűszer csípős 40 g

1.220 Ft

Ki gondolta volna, hogy nem csak gyógynövényekből, de gyümölcsökből és fűszerek magvaiból is lehet teát készíteni? Íme egy finom székely fűszeres tea Csíki Emese családi receptje alapján.

Összetevők: Fürtös menta, citromfű, alma, ánizs, koriander, chili

Nettó: e20g

3 készleten

Kategória:

Termékleírás

A “SzentÁbrahámi” gyógynövényes termékek a Kárpát-medence legmagasabb minőségű luxus-kivitelezésű  kézműves teái, fűszerei és gyógyhatású készítményei.

Az életerőt és egészséget árasztó portékák Székelyföldről, egy igazi székely család munkájából, az élet és a természet iránt érzett tiszteletéből és hálájából erednek. Munkánk, életfilozófiánk, szeretetünk sugárzik minden teafű- és fűszercsomagban.
Szentábrahámon, egy csodálatos nemesi kúria egyhektárnyi bió-kertjében teremnek az  illatokban, színekben pompázó gyógy-és fűszernövények. A gyógynövények levelei és virágai egészben, szármentesen kerülnek becsomagolásra, így maximális a teák hatóanyag tartalma.  Teakeverékeinket a gyógynövények hatóereje szerint válogattuk össze, úgy, hogy íz-, illat- és színvilágban is különlegesek legyenek. Termékeink semmiféle adalékanyagot nem tartalmaznak, kizárólag fűszer-és gyógynövény az alapanyaguk. Fűszerkeverékeink erdélyi úri családok receptjeiből ihletődnek, és nem csupán ízesítenek, de gyógyhatásuk is van, hiszen olyan gyógy- és fűszernövényeket keverünk össze, amelyeknek serkentik az emésztést és támogatják a gyomrot. Egyben arra is törekszünk, hogy régen használt, de mára már elfelejtett hagyományos fűszereinket visszahozzunk a ma konyhájába. Gyógyhatású termékeink (párnák, övek, sapkák és fülvédők) is kimagasló minőségűek, mert kertünk gyógynövényeinek hatóanyagait az ásványi sókban gazdag parajdi sóval, valamint bio tönkölybúzapelyvával keverjük.

Összetétel: metélő-, medve-, fokhagyma, csípős paprika, izsóp, kapor, petrezselyem, bazsalikom, koriander, gyöngymenta, búzavirág, napraforgószirom