Dávidékdávid 2dávidék2rózsaszín agyag1

Rózsaszín agyag szappan, kubeba illóolajjal

850 Ft

Dávid Vára Herbária „Rózsaszín agyag szappan, kubeba illóolajjal „A rózsaszín agyag az extrém érzékeny bőr és az erősen dehidratált, vízhiányos bőr megoldása, egyébként a fehér és a vörös agyag keverékéből áll, és a benne lévő vas-oxid adja gyönyörű színét. Van benne többek közt szilícium, alumínium, vas, magnézium, szódium, foszfor és kalcium is. A bőröd pH-értékét megőrizve visszaadja fényét, ellenállóbbá teszi, valamint nyugtatja is azt.

Összetevők: elszappanosított pálma olaj, elszappanosított ricinusolaj, elszappanosított olíva olaj, elszappanosított kókuszzsír, shea vaj, vörös agyag, litsea cubeba illóolaj, desztillált víz.

60 g

Elfogyott

Kategória:

Termékleírás

Balázs Dávid a Dávid Vára Herbária tulajdonosa feladatának tartja Siklód község kulturális értékeinek megőrzését, a hagyományok ápolását, a siklódi emberek összefogását. Felvállalta Siklód  település fiataljainak szabadidejének szervezését, szorgalmazza a falusi közélet élénkítését. A falusi vendéglátással is foglalkozó család szeretettel várja a pihenésre vágyó, nyugalmat kereső vendéget. A vendéglátás mellett gyógynövényeket gyűjtenek, szárítanak, csomagolnak. Egészségük megtartása érdekében fontosnak tartják a gyógyteák fogyasztását. Az ősöktől megörökölt tudással állítják össze a gyógynövény kivonatokat, a különböző teakeverékeket illetve szappanokat.