Paraszt csorba leves alap

Paraszt csorba levesalap

490 Ft

1,6 liter forrásban levő vízbe beletesszük a leves alapot és hozzáadunk 400 g vegyes zöldség keveréket, ami lehet friss vagy fagyasztott. Fedő alatt főzzük. Miután elkészült, nagyobb zsírtartalmú tejföllel (min 20%) gazdagíthatjuk, ugyanakkor főtt sertés-, vagy növendékhús kockát is adhatunk hozzá, ízlés szerint.
Összetevők: szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák, zeller, zöldhagyma, pertezselyem), paradicsompor, étkezési só, nátrium-glutamát, búzakorpa, citromsav, kálcium-laktát, kukoricakeményítő, kukoricaliszt, lestyán, tárkony, növényi zsiradék, cukor, riboflavin)

Kiszerelés: 60g

6 készleten

Kategória:

Termékleírás

A gyergyószentmiklósi Intercom Kft , Erdélyi Konyha márkanév alatt egy új termékcsaláddal lépett piacra. A múltat a jelennel, az ősit a maival párosítva olyan leves alapokat készítenek, amelyekkel a kevésbé hozzáértő háziasszonyok is mesterszakáccsá válhatnak. Nem jelenthet gondot ezután senkinek hogy egy ízletes „Gyergyói örménylevest” egy „Erdélyi csorbát” „Paraszt csorbát” „Lucskoskáposztát” vagy egy jó „Tárkonyos paszúj levest” varázsoljon az asztalra. A székely asszonyok tapasztalatát ötvözték a gyergyószentmiklósi Benedek Árpád mesterszakács tudásával és sikerült tasakba zárni azokat az összetevőket, amelyek a felhasználó sikerét garantálják. Amint a neve is jelzi nem a megszokott „leves porokról” beszélünk hanem olyan leves alapokról amelyekhez a vízen kívül még legalább egy hozzáadni való felhasználása szükséges hogy egy valós teljes értékű étel készüljön el. Használják bizalommal!