Dávidékdávid 2dávidék2ház

Orvosi szén szappan

850 Ft

Dávid Vára Herbária „ Orvosi szenes szappanja” hatékonyan bánik le a zsíros bőr okozta problémákkal és a pattanásos bőr kellemetlen tüneteivel. Aktív szén tartalma révén a pattanás eltüntetése, és a zsíros arcbőr kezelése sem okoz problémát számára. Miteszeres bőr rendszeres ápolására is hatásos természetes megoldást nyújt.

Összetevők: elszappanosított pálma olaj, elszappanosított ricinusolaj, elszappanosított olíva olaj, elszappanosított kókuszzsír, shea vaj, orvosi szén, fenyő illóolaj, desztillált víz.

60 g

1 készleten

Kategória:

Termékleírás

Balázs Dávid a Dávid Vára Herbária tulajdonosa feladatának tartja Siklód község kulturális értékeinek megőrzését, a hagyományok ápolását, a siklódi emberek összefogását. Felvállalta Siklód  település fiataljainak szabadidejének szervezését, szorgalmazza a falusi közélet élénkítését

A falusi vendéglátással is foglalkozó család szeretettel várja a pihenésre vágyó, nyugalmat kereső vendéget. A vendéglátás mellett gyógynövényeket gyűjtenek, szárítanak, csomagolnak. Egészségük megtartása érdekében fontosnak tartják a gyógyteák fogyasztását. Az ősöktől megörökölt tudással állítják össze a gyógynövény kivonatokat, a különböző teakeverékeket illetve szappanokat.