Akció!
Gyógynövényes fűszer húsokra
Csíki EmeseSzentábrahámi gyógynövényes kert

Gyógynövényes só “Húsokra”

1.590 Ft 1.400 Ft

3 készleten

Kategória:

Termékleírás

Előkelő csomagolású fűszerkeverékünk kilenc különböző fajta gyógy- és fűszernövény, valamint természetes só keverékéből készül, ami nem csak ízesít, de a benne levő gyógynövények erejével gyógyít is, a nehéz ételek megemésztését serkenti.  A fűszersónak köszönhetően csökkenthetjük a só bevitelt, az ételek utóízesítésére ajánljuk. Különböző vörösborhoz illő húsok ízesítésére javasoljuk, de kitűnő színezője és ízesítője tojásrántottáknak, sőt hasábburgonyáknak is. Bátran kísérletezzenek! Összetevők: só, csombor, fürtös menta, izsóp, körömvirág, szurokfű, zsálya,  gyöngymenta  és édes paprika.

 

A “SzentÁbrahámi” gyógynövényes termékek a Kárpát-medence legmagasabb minőségű luxus-kivitelezésű  kézműves teái, fűszerei és gyógyhatású készítményei.
Az életerőt és egészséget árasztó portékák Székelyföldről, egy igazi székely család munkájából, az élet és a természet iránt érzett tiszteletéből és hálájából erednek. Munkánk, életfilozófiánk, szeretetünk sugárzik minden teafű- és fűszercsomagban.
Szentábrahámon, egy csodálatos nemesi kúria egyhektárnyi bió-kertjében teremnek az  illatokban, színekben pompázó gyógy-és fűszernövények. A gyógynövények levelei és virágai egészben, szármentesen kerülnek becsomagolásra, így maximális a teák hatóanyag tartalma.  Teakeverékeinket a gyógynövények hatóereje szerint válogattuk össze, úgy, hogy íz-, illat- és színvilágban is különlegesek legyenek. Termékeink semmiféle adalékanyagot nem tartalmaznak, kizárólag fűszer-és gyógynövény az alapanyaguk. Fűszerkeverékeink erdélyi úri családok receptjeiből ihletődnek, és nem csupán ízesítenek, de gyógyhatásuk is van, hiszen olyan gyógy- és fűszernövényeket keverünk össze, amelyeknek serkentik az emésztést és támogatják a gyomrot. Egyben arra is törekszünk, hogy régen használt, de mára már elfelejtett hagyományos fűszereinket visszahozzunk a ma konyhájába. Gyógyhatású termékeink (párnák, övek, sapkák és fülvédők) is kimagasló minőségűek, mert kertünk gyógynövényeinek hatóanyagait az ásványi sókban gazdag parajdi sóval, valamint bió tönkölybúzapelyvával keverjük.