Gyergyói örmény leves alap - Örmény fülleves (Ángádzsábur) - churutos leves
erdélyikonyhaerdélyi konyha 2erd konyha3

Gyergyói örmény levesalap

490 Ft

1,6 liter forrásban levő vízhez hozzáadjuk a leves alapot majd 8-10 perc főzés után hozzáadunk 100 g örményfül leves tésztát. AZ örményfül tésztát helyettesíthetjük széles metélttel vagy tortellinivel. Elkészüléséig főzzük és nagyobb zsírtartalmú tejföllel (min 20%) gazdagíthatjuk.
Összetevők: szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák, zeller, zöldhagyma, pertezselyem), ,étkezési só, nátrium-glutamát, tejfehérjék, gomba, rizsliszt , természetes aromák, cukor, riboflavin.

Nettó:e 70g

Elfogyott

Kategória:

Termékleírás

A gyergyószentmiklósi Intercom Kft , Erdélyi Konyha márkanév alatt egy új termékcsaláddal lépett piacra. A múltat a jelennel, az ősit a maival párosítva olyan leves alapokat készítenek, amelyekkel a kevésbé hozzáértő háziasszonyok is mesterszakáccsá válhatnak. Nem jelenthet gondot ezután senkinek hogy egy ízletes „Gyergyói örménylevest” egy „Erdélyi csorbát” „Paraszt csorbát” „Lucskoskáposztát” vagy egy jó „Tárkonyos paszúj levest” varázsoljon az asztalra. A székely asszonyok tapasztalatát ötvözték a gyergyószentmiklósi Benedek Árpád mesterszakács tudásával és sikerült tasakba zárni azokat az összetevőket, amelyek a felhasználó sikerét garantálják. Amint a neve is jelzi nem a megszokott „leves porokról” beszélünk hanem olyan leves alapokról amelyekhez a vízen kívül még legalább egy hozzáadni való felhasználása szükséges hogy egy valós teljes értékű étel készüljön el. Használják bizalommal!