Ábel Székely Mustár
Ábel székely mustarÁbel székely mustarÁbel székely mustár

Ábel Székely Mustár

560 Ft

Csomagolás típusa: üveg
Íz: egyedi , édeskés, fűszeres

Nettó súly: 300g
Darab/gyűjtő: 12
Javasolt tárolási hőmérséklet: 20 C

Nutríciális érték: fehérje: 5,6g; szénhidrát: 7,2g,; lipid: 5,1g
Energia érték: 300 kJ / 72 kcal

Az ÁBEL székely mustár, hagyományos erdélyi recept alapján,kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával és havasi fűszernövények hozzáadásával készül.

Elfogyott

Termékleírás

Az Ábel Székely Mustár egyedi ízű, igazi székely unikum, amit hagyományaik megőrzése céljából alkottak meg. A székely alapértékeket testesíti meg: az egészséges táplálkozást, a kultúránkhoz való kötődést és a hagyományok tiszteletét. Természetközeli életmódjának köszönhetően, a civilizált világ káros hatásai kevésbé érintették a székely ember életformáját, így „betevő falatja” napjainkban is igazi, adalékanyag-mentes, natúr jellegű maradt. Az Ábel Székely Mustárt egészséges étkeink egészséges kiegészítőjeként ajánljuk.

Ízvilág

Az Ábel Székely Mustárnak a székely gasztronómiában használt fűszerek adják meg egyedi ízét. A fűszerek listája titkos, de megemlítendő a jellegzetes ízű kömény. A szószkészítés fontos és rafinált műveletéről lévén szó, több évbe tellett, amíg sikerült kikísérletezzék a tökéletes fűszerkombinációt. Egyedi receptjének köszönhetően, az Ábel Mustár minél többet áll, annál jobban összeérik az íze, annál finomabb lesz.

Alapanyagok

Ennek a mustárunknak is a jó minőségű mustármag képezi az alapját, amelyet a székelyes fűszerek kombinációja tesz hazai íz világúvá. Ez egy teljesen természetes termék, semmiféle színezéket, adalékanyagot illetve tartósítószert nem tartalmaz.

Nemcsak a székelyeké ez a mustár, hanem azoké, akik számára fontosak a székely értékek, hagyományok, és azoknak újrafelfedezése, továbbvitele. Az Ábel fogyasztói célközönsége az érettebb korosztály soraiból kerül ki, akik számára jelent valamit nemzeti múltunk, ugyanakkor saját és a jövő generációjának egészségére is figyelnek. Sok kliensünk van, akik annyira megkedvelték az Ábelt, hogy lemondtak a más típusú mustárokról, és csak ezt fogyasztják.

Kiszerelés:

Ízvilágában és külalakjában is a székelyes hagyományokat tükrözi. A befőttesüveg hosszan megőrzi az eredeti Ábel mustár ízt.