Ábel Székely Mustár
Ábel székely mustarÁbel székely mustarÁbel székely mustár

Ábel Székely Mustár

560 Ft

Csomagolás típusa: üveg
Íz: egyedi , édeskés, fűszeres

Nettó súly: 300g
Darab/gyűjtő: 12
Javasolt tárolási hőmérséklet: 20 C

Nutríciális érték: fehérje: 5,6g; szénhidrát: 7,2g,; lipid: 5,1g
Energia érték: 300 kJ / 72 kcal

Az ÁBEL székely mustár, hagyományos erdélyi recept alapján,kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával és havasi fűszernövények hozzáadásával készül.

6 készleten

Termékleírás

Az Ábel Székely Mustár egyedi ízű, igazi székely unikum, amit hagyományaik megőrzése céljából alkottak meg. A székely alapértékeket testesíti meg: az egészséges táplálkozást, a kultúránkhoz való kötődést és a hagyományok tiszteletét. Természetközeli életmódjának köszönhetően, a civilizált világ káros hatásai kevésbé érintették a székely ember életformáját, így „betevő falatja” napjainkban is igazi, adalékanyag-mentes, natúr jellegű maradt. Az Ábel Székely Mustárt egészséges étkeink egészséges kiegészítőjeként ajánljuk.

Ízvilág

Az Ábel Székely Mustárnak a székely gasztronómiában használt fűszerek adják meg egyedi ízét. A fűszerek listája titkos, de megemlítendő a jellegzetes ízű kömény. A szószkészítés fontos és rafinált műveletéről lévén szó, több évbe tellett, amíg sikerült kikísérletezzék a tökéletes fűszerkombinációt. Egyedi receptjének köszönhetően, az Ábel Mustár minél többet áll, annál jobban összeérik az íze, annál finomabb lesz.

Alapanyagok

Ennek a mustárunknak is a jó minőségű mustármag képezi az alapját, amelyet a székelyes fűszerek kombinációja tesz hazai íz világúvá. Ez egy teljesen természetes termék, semmiféle színezéket, adalékanyagot illetve tartósítószert nem tartalmaz.

Nemcsak a székelyeké ez a mustár, hanem azoké, akik számára fontosak a székely értékek, hagyományok, és azoknak újrafelfedezése, továbbvitele. Az Ábel fogyasztói célközönsége az érettebb korosztály soraiból kerül ki, akik számára jelent valamit nemzeti múltunk, ugyanakkor saját és a jövő generációjának egészségére is figyelnek. Sok kliensünk van, akik annyira megkedvelték az Ábelt, hogy lemondtak a más típusú mustárokról, és csak ezt fogyasztják.

Kiszerelés:

Ízvilágában és külalakjában is a székelyes hagyományokat tükrözi. A befőttesüveg hosszan megőrzi az eredeti Ábel mustár ízt.