erdei gyümölcs kép
gall_termekek-hosszúgál erzsike fotó

Gyergyói erdeigyümölcs lekvár

1.490 Ft

Nettó tömeg: e 400g

Összetevők: vadon termett erdei gyümölcsökből, házi készítésű lekvár

Tartósítószer: kálium-szorbát100 gr. erdei gyümölcslekvár előállításához felhasznált mennyiségek: 80 g erdei gyümölcs (fekete áfonya, vörös áfonya, málna, szeder), 40 g cukor

Tárolási feltételek: száraz hüvös helyen

Minőségét megőrzi: 2017 augusztus

6 készleten

Kategória:

Termékleírás

A GÁLL természetes háziszörpök természetes alapanyagokból, hagyományos módon, hidegen sajtolva készülnek. A nagymama régi receptjeit alkalmazva 2003 nyarán gondoltunk először arra, hogy a vidékünkre jellemző gyümölcsökből eladási szándékkal készítsünk különböző szörpöket. Évről évre bővítgettük a termékeink skáláját, vásárlóink megelégedésére. 2005-től, mint kisvállalkozás foglalkozunk a szörpkészítéssel és munkánkal próbáljuk családunk megélhetését biztosítani. Az alapanyagokat a gyergyó környéki hegyek erdeiből ( fenyő toboz, fenyőrügy valamint erdei gyümölcsök: málna, vörös áfonya, fekete áfonya) gyűjtjük be, érintetlen tiszta környezetből. A fekete ribizlit, meggyet saját termesztésből hasznosítjuk. A homoktövist a moldvai dombvidék tájairól gyüjtik be. A szörpjeink tízszeres hígitást bírnak üdítő italnak alkalmazva.
Mindegyik gyümölcsnek megvan a maga jótékony hatása szervezetünkre.