Rengeteg Ábel lesz a Székely Napokon!

 Ábel Székely Mustár
Látogassa meg Ábelt a budapesti Székely Napokon, a a Nagyvásárcsarnokban, a Vámház krt. 1-3 alatt, 2015. szeptember 8. és 10. között.
Koncepció
Legújabb termékünk, az Ábel Székely Mustár egyedi ízű, igazi székely unikum, amit hagyományaink megőrzése céljából alkottunk meg. A székely alapértékeket testesíti meg: az egészséges táplálkozást, a kultúránkhoz való kötődést és a hagyományok tiszteletét. Természetközeli életmódjának köszönhetően, a civilizált világ káros hatásai kevésbé érintették a székely ember életformáját, így „betevő falatja” napjainkban is igazi, adalékanyag-mentes, natúr jellegű maradt. Az Ábel Székely Mustárt egészséges étkeink egészséges kiegészítőjeként ajánljuk.
Ízvilág
Az Ábel Székely Mustárnak a székely gasztromédiában használt fűszerek adják meg egyedi ízét. A fűszerek listája titkos, de megemlítendő a jellegzetes ízu kömény. A szószkészítés fontos és rafinált műveletéről lévén szó, több évbe tellett, amíg sikerült kikísérleteznünk a tökéletes fűszerkombinációt. Egyedi receptjének köszönhetően, az Ábel Mustár minél többet áll, annál jobban összeérik az íze, annál finomabb lesz.
Alapanyagok:
Ennek a mustárunknak is a jó minőségű mustármag képezi az alapját, amelyet a székelyes fűszerek kombinációja tesz hazai ízvilágúvá. Ez egy teljesen természetes termék, semmiféle színezéket, adalékanyagot illetve tartósítószert nem tartalmaz. Odafigyelünk a cukorbetegekre is, ezért elkészítettük az Ábel diabetikus változatát is, amelyben a cukor helyett zaharint használtunk.
Célközönség:
Nemcsak a székelyeké ez a mustár, hanem azoké, akik számára fontosak a székely értékek, hagyományok, és azoknak újrafelfedezése, továbbvitele. Az Ábel fogyasztói célközönsége az érettebb korosztály soraiból kerül ki, akik számára jelent valamit nemzeti múltunk, ugyanakkor saját és a jövő generációjának egészségére is figyelnek. Sok kliensünk van, akik annyira megkedvelték az Ábelt, hogy lemondtak a más típusú mustárokról, és csak ezt fogyasztják.
Kiszerelés:
Ízvilágában és külalakjában is a székelyes hagyományokat tükrözi. A befőttesüveg hosszan megőrzi az eredeti Ábel mustár ízt.
www.iolimex.com