Eszter a Székely Napokon

Aki személyesen szeretne megismerkedni “Eszterrel”, az látogasson meg minket a budapesti Székely Napokon, a a Nagyvásárcsarnokban, a Vámház krt. 1-3 alatt, 2015. szeptember 8. és 10. között.
 Eszter Erdélyi Mustár
Koncepció
Legújabb termékünk az Eszter Erdélyi Mustár, amely erős karakterében hordozza a fenyvesek közt elterülő Gyilkos tó legendájának hősnőjét Fazekas Esztert. Külalakjában tükrözi Erdély mondavilágát, ízében pedig Eszter erős karakterét, csípős nyelvjárását és a Gyilkostó legendájának titokzatosságát.
Ízvilág
Eszter mustárunk egyesíti az erdélyi fűszervilág ízeit, amelyek finoman erős illetve kissé csipős eszenciával ruházzák fel őt, kiemelve a régi idők egyszerű erdélyi receptek nagyszerűségét.
Alapanyagok:
Tartósítószer mentes Erdélyben termesztett mustármagból készült az erdélyi Eszter mustár, természetes, természetazonos aromák és fűszerek felhasználásával amelyek harmonikusan egyesülve alkotják a termék egyedi, erős karakteres ízét.
Célközönség:
Bármennyire is női név az Eszter, sőt talán éppen ezért azon férfiaknak készítettük akik szeretik a markáns, harmonikusan erős ízeket, amely a Gyilkos tó legendás hősnőjének történetéhez kötődik. Vagyis mindazoknak akiknek az erdélyi gasztronómia és hagyományok értéket képviselnek.
Kiszerelés:
Az egyedi erős ízvilág megőrzése érdekében befőttesüvegekbe csomagoltuk, szeretettel önöknek. Vizuálisan pedig úgy építettük fel az Esztert, hogy Erdély színvilágát és hagyományos arcát tükrözze.
www.iolimex.com